Hakan Güngör - 13.11.2015
çiçek gönderimi
Öncelikle çok teþekkür ederim Ýngiltere gibi uzak bir ülkeye kýsa bir süre içinde orkide teslimatýný çok güzel ambalajýnda harika bir paketle yaptýðýnýz için minnettarým. Sevdiklerim de bende çok mutlu olduk.Güven içinde Turk flowers firmasýndan çiçek gönderimini yapabilirsiniz.Emeði geçen herkese çok teþekkür ediyorum.
iyi çalýþmalar,
Sevgiyle kalýn,
Saygýlarýmla.
Nihan Kartzke, - 10.05.2015
Anneler günü icin verdigim siparis tam gününde ve saatinde teslim edilmis. Annem gerek buketin gerekse tebrik kartinin cok güzel oldugunu söyledi. Babam da cikolatalardan cok memnun kalmis. Tesekkürler Türkflowers.10.05.2015
Umit e. Kutlug - 20.7.2019
Ayni gun vermis oldugum siparisi basarili bir sekilde ulastirdigniz icin tesekkur ederim. Basarilarinizin devamini dilerim hepinize kolay gelsin.
KÜBRA SAYGILI - 29.10.2017
KALANÞO
Muhteþem hýzlý ve kaliteli bir organizasyon. Herkese öneririm... ve notlar el yazýsý ile yazýlýyor, çok gerçekçi.. Nazar boncugu için ayrý teþekürler... Tavsiye edeceðim tüm tanýýdýklara. Kutlu Günler.